Workshop info

Algemene informatie over de cursussen workshops

Iedere maand of zomaar een keertje je eigen bloemwerken maken in het atelier van Tineke’s Tuin?! Dat kan! Met volop mogelijkheden is er altijd wel een cursus of workshop die bij u past….

cursus01 cursus03

 Zo zijn er themacursussen waar we dus rondom een bepaald thema werken maar waar u natuurlijk zelf bepaald wat u gaat maken. Een thema cursus bestaat b.v. uit 3 of 4 lessen en dat is dan 1x per maand op een ochtend, middag of avond. U betaald hier lesgeld voor de cursus  en aan het einde van iedere les de eventuele los gebruikte materialen. U kunt uw materialen voor uw creatie echter ook zelf meebrengen, maar alles is ook te verkrijgen in het atelier van Tineke’s Tuin. Basis cursus waarin de basistechnieken besproken worden.

 Speciale workshops; dit zijn eigenlijk losse lessen met een onderwerp b.v. kransen, lentekriebels of winterse lichtpuntjes. Er zijn ook speciale cursussen voor kids en tieners. Verrassingsworkshops:dit zijn all inclusive workshops waarvoor u niets mee hoeft te nemen en het een verrassing is wat u gaat maken.

cursus02

 Heeft u iets te vieren…doe dit dan eens met een creatieve uitstapje naar Tineke’s Tuin    b.v. een vrijgezellenfeest, team-building- uitstapje of eigen vriendinnenbijeenkomst…. We maken er samen iets leuks van met een surprise workshop met een eigen groep vanaf 8 personen!

Het totale cursus en workshopoverzicht met bijbehorende kosten kunt u aanvragen door een mail te sturen. U krijgt dan alle beschikbare mogelijkheden z.s.m. toegestuurd.

Ga hier naar het actuele cursusoverzicht

 

site-logo-tinekes-tuin

 

Tineke in het Nieuws

Artikel in "Amerstreek Bruist"
mei nummer 2010
Lees meer...

Artikel in "Amerstreek Bruist"
december nummer 2010
Lees meer...

Adresgegevens

TINEKE’S TUIN
Provincialeweg 211
4909 AJ OOSTEIND
Tel.: 0162 - 433 892

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

facebook

Tineke's Tuin is open op zaterdagochtend en op afspraak.

Ook voor kinderfeestjes, familie-uitjes, vrijgezellenparty’s en teambuilding kunt u hier terecht.

En u kunt altijd bellen om alle soorten bloemwerk te bestellen!